Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Wees welkom voor een kennismaking op Het Palet 

Bent u op zoek naar een voorschool en/of basisschool voor uw kind? U staat dan voor een belangrijke en soms ook best lastige keuze. Wij helpen u daar graag bij, door u van harte uit te nodigen voor een kennismakingsbezoek. 

Voor de kinderen vanaf 2 ½ jaar bieden wij de mogelijkheid om spelend en ontdekkend te leren in de voorschool.  Vanaf 4 jaar zijn de kinderen welkom in groep 1. In beide gevallen verzorgt de directeur van onze school de eerste kennismaking met de school.Indien u uw kind graag bij ons op school wil inschrijven kunt u het aanmeldformulier invullen en inleveren op school. Dit kan ook digitaal door het formulier in te scannen en te mailen naar palet@viviani.nl

Klik hier voor het aanmeldformulier indien u het wilt downloaden.

Als u uw kind wilt aanmelden bij de voorschool dan kan dit via Jiddo. Dit zal in het kennismakingsgesprek uitgelegd worden. 
   

Tijdens het kennismakingsbezoek vertellen we over onze school en laten u het schoolgebouw zien, waarbij we ook gewoon een aantal groepen binnenstappen om u een beeld te geven van het gegeven onderwijs en de onderlinge sfeer en aandacht voor elkaar. 

Als er zorgen zijn rondom de ontwikkeling van uw kind, bespreken we die samen. We kunnen als school aangeven welke extra zorg we eventueel kunnen bieden aan uw kind. 

Uw kind mag natuurlijk meekomen. Misschien is hij/zij al zo vrij om een uurtje aan te sluiten bij de kinderen van de voorschool of groep 1, of als het een ouder kind betreft mag het ook even mee kijken in een klas. Anders mag uw kind(eren) uiteraard altijd bij het kennismakingsgesprek aanwezig blijven. 

 

Kortom: wees welkom voor een vrijblijvende kennismaking met onze school en maak een afspraak met onze directeur Saskia van Luijt.
Ons telefoonnummer is 0591-647653 of stuur een mailtje naar palet@viviani.nl

In ons protocol "aanmelding nieuwe leerlingen" kunt u meer informatie lezen over de procedure, ook wanneer uw kind extra zorg nodig heeft. 
Klik hier voor het protocol.