Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Wees welkom voor een kennismaking op Het Palet 

Bent u op zoek naar een voorschool en/of basisschool voor uw kind? U staat dan voor een belangrijke en soms ook best lastige keuze. Wij helpen u daar graag bij, door u van harte uit te nodigen voor een kennismakingsbezoek. 

Voor de kinderen vanaf 2 ½ jaar bieden wij de mogelijkheid om spelend en ontdekkend te leren in de voorschool.  Vanaf 4 jaar zijn de kinderen welkom in groep 1. In beide gevallen verzorgt de directeur van onze school de eerste kennismaking met de school. Op het moment, dat u voor onze school hebt gekozen, doet de leidster van de voorschool de intake van 2 ½ jarigen en de directeur de intake van 4-jarigen.   

Tijdens het kennismakingsbezoek vertellen we over onze school en laten u het schoolgebouw zien, waarbij we ook gewoon een aantal groepen binnenstappen om u een beeld te geven van het gegeven onderwijs en de onderlinge sfeer en aandacht voor elkaar. Voorafgaand aan het gesprek doen we u een kennismakingspakket toekomen, zodat u goed geïnformeerd bent en misschien de nodige vragen hebt. 

Als er zorgen zijn rondom de ontwikkeling van uw kind, bespreken we die samen. We kunnen als school aangeven welke extra zorg we eventueel kunnen bieden aan uw kind. 

 

Uw kind mag natuurlijk meekomen. Misschien is hij/zij al zo vrij om een uurtje aan te sluiten bij de kinderen van de voorschool of groep 1. Anders is er altijd een leuke kleurplaat om in te kleuren en/of wat speelgoed om mee te spelen. 

Kortom: wees welkom voor een kennismaking met onze school en maak een afspraak met onze directeur, Bert van der Leest.
Ons telefoonnummer is 0591-647653.